Datum: 03-04-2020 - 13:42

extra vak bovenaan winkeliers bieden diensten aan

  
21
mrt
'20
Adamas inloophuis weer 2 jaar mobiel.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Adamas inloophuis weer 2 jaar mobiel.

Op 18 maart onthulde A-point de nieuwe Move-UP waar Adamas Inloophuis weer 2 jaar in mag rondrijden.“Ondanks de bijzondere situatie waarin we nu leven is het ook heel fijn om ons nog steeds gesteund te voelen door ondernemers in de regio die Adamas een warm hart toedragen” aldus Annelies Osinga, leidinggevend coördinator Adamas Inloophuis.....

Op 18 maart nam zij de sleutel van de nieuwe Adamas wagen in ontvangst.

Regionale samenwerking

“Het is een mooie regionale sponsorsamenwerking” vervolgt Osinga. “A-point uit Hoofddorp, kantoor Vierkant in Lisse en BLS reclame in Nieuw-Vennep zijn de vrienden achter deze Adamas auto. “Daar willen we ze graag voor bedanken. Voor de auto zijn weer mooie stickers ontworpen waardoor we goed zichtbaar zijn”, lacht Osinga.
Ton van der Horst, voegt toe: “wij ondersteunen Adamas al jaren met een auto, omdat Adamas echt het verschil maakt voor mensen geconfronteerd met kanker”.

Samenhorigheid en verbinding

Ook nu het huis gesloten is bellen coördinatoren en vrijwilligers alle gasten op om te vragen hoe het met ze gaat en wat ze eventueel voor hen kunnen betekenen. Meditatie en yoga filmpjes worden gedeeld met de vaste yoga groepen, gasten zijn troostdiertjes voor kinderen thuis aan het breien. De samenhorigheid en verbinding blijft groot, ook al is het huis voor gasten gesloten.

Over het Adamas Inloophuis

Het Adamas inloophuis is een plek waar volwassenen en kinderen met kanker en hun naasten uit de hele regio van harte welkom zijn. Ze kunnen bij het inloophuis terecht voor informatie, lotgenotencontact, therapeutische begeleiding, creatieve en lichaamsgerichte workshops en uiteraard voor een luisterend oor. In het Adamas Inloophuis werken 90 vrijwilligers die 6.000 bezoeken begeleiden. In het oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis werken 20 vrijwilligers die jaarlijks 7.000 bezoeken begeleiden.