Datum: 03-04-2020 - 13:41

extra vak bovenaan winkeliers bieden diensten aan

  
20
mrt
'20
Kringloopcentrum schuift aan bij de Tafel van WelzijnsKompas.GEANNULEERD
Geschreven door Welzijnskompas

Kringloopcentrum schuift aan bij de Tafel van WelzijnsKompas.GEANNULEERD

Iedere maandag is de Tafel van WelzijnsKompas van 15.00 tot 16.30 uur in de bibliotheek van Lisse. Iedereen is welkom met een vraag over bijvoorbeeld mantelzorg, vrijwilligerswerk, zelfstandig wonen of sociale contacten. Regelmatig is er een organisatie aanwezig met informatie over vrijwilligerswerk of diensten & activiteiten.....

Aanschuiven bij de Tafel van WelzijnsKompas is geheel kosteloos en vrijblijvend. Men kan een test doen, om te ontdekken welk vrijwilligerswerk bij hen past. Of een afspraak maken voor een adviesgesprek met één van de adviseurs van WelzijnsKompas.

Maandag 23 maart is mevrouw van Hal van Kringloopcentrum Bollenstreek aanwezig. Het kringloopcentrum biedt vrijwilligers de ruimte om zich voor de goede doelen in te zetten, de winst gaat o.a. naar Kinderen Kankervrij (KIKA). Momenteel is het kringloopcentrum op zoek naar chauffeurs en bijrijders voor het ophalen en bezorgen van de goederen bij de klanten.

Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures kan eens een kijkje nemen op www.vrijetijdbestedinglisse.nl of www.welzijnskompas.nl. Wie liever informatie krijgt tijdens een persoonlijk gesprek, is van harte welkom aanstaande maandag.

Voor meer informatie en/of vragen kan contact worden opgenomen met Ingrid van der Ploeg WelzijnsKompas Hillegom-Lisse (0252) 757 100, bereikbaar van 09.00 – 12.30 uur.

agenda

30 maart: Heemtuin Lisse