Datum: 08-04-2020 - 04:15

extra vak bovenaan winkeliers bieden diensten aan

  
12
feb
'20
Iet Langeveld en Karin Kuiper ontvangen onderscheiding.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Iet Langeveld en Karin Kuiper ontvangen onderscheiding.

Op dinsdagavond 11 februari draaide bij het Filmhuis Lisse de film "de Liefhebbers".De onderlinge relaties van vier volwassen kinderen van de familie Liefhebber komen op scherp te staan als blijkt dat hun vader zijn ziekte (Alzheimer) heeft verzwegen. Om nader tot elkaar te komen zullen ze de confrontatie met elkaar én zichzelf moeten aangaan, want zelfs onvoorwaardelijke familiebanden hebben hun grenzen.....

De werkgroep Dementievriendelijk Lisse was aanwezig met een informatietafel, maar ook om een aantal Lissers met een warm hart voor mensen met dementie in het zonnetje te zetten. Karin Kuiper en Iet Langeveld van de Langeveldshof/de Oude School, waren nietsvermoedend naar Floralis gelokt om van de prachtige film te genieten toen ze door de werkgroepleden naar voren werden geroepen om een "vergeet-me-nietje" en een boeket bloemen in ontvangst te nemen. Helaas was Susan Langeveld ziek: zij zal het boeket en speldje later ontvangen. Langeveldshof is een ontmoetingscentrum dat dagactiviteiten biedt in de Bollenstreek sinds eind oktober 2019. Veel mensen met beginnende dementie maken hier al gebruik van!

Kent u ook een inwoner uit Lisse die een "vergeet-me-nietje" verdient voor zijn of haar inzet voor mensen met dementie?
Laat het de werkgroep weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's met dank aanJan Paul Geerts,  tekst met dank aan van Yvonne Martens namens Dementievriendelijk Lisse.

Bekijk ook: Tweede bijeenkomst over dementie.