Datum: 07-07-2020 - 13:33

banner 5 juni gemeente 2

06
feb
'20
Bedrijven promoten zich: Chique en Simpel nieuwe adverteerder bij BOL.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Bedrijven promoten zich: Chique en Simpel nieuwe adverteerder bij BOL.

Onlangs heeft een nieuwe adverteerder, restaurant Chique & Simpel  zich aangemeld bij Blik op Lisse. Wilt u uw bedrijf ook promoten op onze nieuwswebsite van Lisse en Lisserbroek..

Na jaren bij diverse horecagelegenheden ervaring te hebben opgedaan vond Ferry Schneider in 2005 zijn droom na te streven, een eigen restaurant. Hij opende in Sassenheim Restaurant “De Dikke Mik” waar hij na een half jaar zijn vrouw Cindy van Weeren letterlijk in het restaurant leerde kennen. Na 8 jaar In Sassenheim gedraaid te hebben besloten Cindy en Ferry te gaan verhuizen naar een grotere locatie. De keuze viel op het mooie historische pand aan de Heereweg 227 te Lisse en na een intensieve verbouwing van ruim vier maanden openden zij de deuren aan het gezellige plein ’t Vierkant.

Restaurant en bar in één - Chique uit eten.

Restaurant – Bar “Chique & Simpel” is ontstaan uit de gedachte dat er een gelegenheid zou moeten zijn waar men uitgebreid uit eten kan gaan, maar waar men ook aan een bar, eventueel met een simpel gerecht of borrelhapje, kan genieten van o.a. diverse speciaal biertjes van de tap, een goed glas wijn of ander drankje.

Er is plaats voor 80 personen verdeeld over twee verdiepingen.

Chique & Simpel doet mee aan Lekker Lisse1 + 1 . Bekijk het menu

Uw onderneming op een speciale manier presenteren is mogelijk bij:
 'www.blikoplisse.nl'.

Blikoplisse.nl werkt met een compleet nieuw en modern concept. Wij bespreken samen met u nieuwe manieren om goed op te vallen. Daarbij hoeft u niet echt diep in uw buidel te tasten om uw bedrijf toch optimaal te presenteren. Onze bezoekers maken uw netwerk groter!

Wij laten u kennismaken met de onbegrensde mogelijkheden van internet, actief binnen uw eigen regio. Internet is uitgegroeid tot één van de grootste marketingtools van dit moment. Ook u en uw onderneming kunt er niet meer omheen.
Blik op Lisse maakt gebruik van een vernieuwde website en plaatst de nieuwe berichten rechtstreeks op Facebook, zodat de consument direct op de hoogte wordt gebracht van aanvullingen.

Adverteren = Presenteren!

De voordelen van presentatie op onze site op een rijtje gezet:

- Niet gebonden aan dure millimeter ruimte.
- Uw presentatie is altijd in Full-Color eventueel met één of meerdere foto's.
- U kunt snel en op elk moment inspringen op acties.
- Uw nieuwe actie staat binnen enkele uren op onze site in een speciaal daarvoor ontworpen actie pagina.
- Op elk moment kunt u uw actie aanpassen.
- Voor één vast bedrag per maand bent u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag zichtbaar.
- U kunt vacatures plaatsen.
- Een link naar uw eigen website, e-mailadres, Facebook, twitter e.d.

Onze site wordt dagelijks aangevuld en bezocht, zodat uw advertentie en actie gezien worden. Adverteren en presenteren op deze site is meetbaar. Wij sturen u een overzicht met het aantal clicks die uw presentatie, dus uw bedrijf, heeft gehad.

www.blikoplisse.nl – een complete website voor en door inwoners van Lisse en Lisserbroek. De website voor bedrijven om reclame te maken, voor verenigingen om hun nieuws te verspreiden.

Blik op Lisse is duidelijk aanwezig binnen de gemeente en werkt samen met nieuwsrubrieken en verenigingen in de gemeente. Tevens zijn we aanwezig om evenementen vast te leggen. Binnen enkele uren staat het evenement op de site, dus super actueel.

Zijn er onduidelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een persoonlijke kennismaking staat bij ons altijd hoog in het vaandel. U wilt natuurlijk graag een gezicht van de organisatie waarmee u zaken doet.