Datum: 29-02-2020 - 03:26
24
jan
'20
Aanschuiven bij de Tafel van WelzijnsKompas.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Aanschuiven bij de Tafel van WelzijnsKompas.

Iedere maandag is de Tafel van WelzijnsKompas van 15.00 tot 16.30 uur aanwezig in de bibliotheek van Lisse. Iedereen is welkom met een vraag over bijvoorbeeld mantelzorg, vrijwilligerswerk, zelfstandig wonen of sociale contacten. Regelmatig is een organisatie aan tafel aanwezig met informatie over vrijwilligerswerk of diensten & activiteiten.....

Aanschuiven bij de Tafel van WelzijnsKompas is geheel kosteloos en vrijblijvend. Men kan een test doen, om te ontdekken welk vrijwilligerswerk bij hen past. Of een afspraak maken voor een adviesgesprek met één van de adviseurs van WelzijnsKompas.

Maandag 27 januari is mevr. Groenveld van DSV Verzorgd Leven, locatie Rustoord aanwezig. Zij komt vertellen over de activiteiten bij Rustoord en het doen van vrijwilligerswerk. Er is divers vrijwilligerswerk te doen samen wandelen, fietsen op de duofiets, meehelpen met spelletjes, handwerken of schilderen. Ook kan men als chauffeur mee om bewoners een leuk dagje uit te bezorgen of meehelpen bij koffie/maaltijden in de gezellige ontmoetingsruimte. Op de website www.dsv-verzorgdleven.nl is alle informatie te vinden.

Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures kan eens een kijkje nemen op www.vrijetijdbestedinglisse.nl of www.welzijnskompas.nl. Wie liever informatie krijgt tijdens een persoonlijk gesprek, is van harte welkom maandag.

Voor meer informatie en/of vragen kan contact worden opgenomen met Ingrid van der Ploeg WelzijnsKompas Hillegom-Lisse (0252) 757 100, bereikbaar van 09.00 – 12.30 uur.