Datum: 15-08-2020 - 07:43
14
jan
'20
Begin met hardlopen bij AV De Spartaan.
Geschreven door AV de Spartaan

Begin met hardlopen bij AV De Spartaan.

Wil je beginnen met hardlopen samen met andere starters en onder deskundige begeleiding? Dat kan met RunStarter bij Atletiekvereniging De Spartaan in Lisse. Trainer en coördinator van RunStarter Rob van der Klauw staat op zaterdag 8 februari om 10.00 klaar om beginnende hardlopers enthousiast te maken voor ......

deze 8-weekse cursus. Waarbij je uiteindelijk 20 minuten achter elkaar kunt hardlopen, zonder te stoppen.

Rob vertelt over het programma dat al een aantal jaar twee keer per jaar wordt aangeboden. “Heb je sporten als goede voornemen voor 2020? Dan is RunStarter wat voor jou. Onder begeleiding van ervaren trainers maak je kennis met hardlopen en leren wij je over loophouding- en techniek. Bovenal is het gezellig. Goed om te weten: je loopt in jouw eigen tempo. De trainingen worden rustig opgebouwd. RunStarter bestaat uit een groep van ongeveer 25 personen, die allemaal beginnen, of weer beginnen, met hardlopen.”

“Het RunStarter programma is voor iedereen die in de buitenlucht wil bewegen, af wil vallen, de conditie wil verbeteren en het gezellig vindt in een groep te lopen. Je krijgt acht weken lang, twee keer in de week training (zaterdagochtend en dinsdagavond), vanaf de atletiekbaan van De Spartaan. Daarna kun je verlengen met nog eens acht weken, de Run/Doorstart. Aan het einde van die periode kun je 35 minuten aan een stuk hardlopen. 100% van de RunStarters kiest hiervoor omdat ze (nog) betere lopers willen worden.”

Op zaterdag 8 februari 2020 is de eerste training en tevens kennismaking, om 10.00 uur bij AV De Spartaan. Kosten voor het totale 8-weekse programma zijn €55,-. Dat in inclusief een hardloop-shirt en bidon met RunStarter AV De Spartaan logo en een koffie-/theekaart voor 10 kopjes koffie of thee in de kantine van AV De Spartaan. Vragen? Stel ze dan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelding kan tevens via dit emailadres.

RunStarter is mede tot stand gekomen in samenwerking met de Buurtsportcoach Lisse.