Datum: 15-08-2020 - 06:34
12
jan
'20
Goedgemutste Breicampagne in Lissese huiskamer,
Geschreven door Welzijnskompas

Goedgemutste Breicampagne in Lissese huiskamer,

Wie haakt er aan en breit er mee, elke maandagmiddag in de huiskamer bij Carlie? Carlie uit Lisse steunt al voor de derde keer op rij de Goedgemutste Breicampagne van Innocent. Elke winter worden er door heel Nederland duizenden kleine mutsjes gebreid voor op de smoothies van Innocent drinks........

Op deze wijze wordt er aandacht gevraagd en geld ingezameld voor eenzame ouderen in Nederland.
Per mutsje gaat er 0,20 eurocent naar het Nationaal Ouderenfonds. Dit jaar wil Carlie samen gaan breien voor het goede doel. Samen is gezelliger dan alleen.

Deelname aan de breicampagne is gratis en de koffie/thee met wat lekkers staat klaar. Iedere maandagmiddag van 13.30 – 15.30 uur is iedereen welkom om mee te breien en te haken. Wol en breinaalden zijn aanwezig en hoeven niet meegenomen te worden.

Iedereen die het leuk vindt om te haken of te breien en op de maandagmiddag niets te doen heeft; haak aan of brei mee! Per keer kan men zich aanmelden.

Bij interesse kan er contact opgenomen worden met Carlie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0252-413218.

Kijk voor meer informatie op www.degoedgemutstebreicampagne.nl en www.ouderenfonds.nl/campagnes/goedgemutste-breicampagne

Dit mooie initiatief sluit perfect aan bij het Jaar Vol Ontmoeting waarin dialoogtafels, speed daten voor vriendschap en het Festival der Ontmoeting werden georganiseerd door WelzijnsKompas. Naast deze activiteiten en het festival werd er tevens een magazine uitgegeven met het thema ‘Elkaar Zien’.
Toen Carlie dit hoorde besloot zij contact op te nemen met buurtwerker Dionne Scheepmaker. Samen slaan zij de handen in één om het mogelijk te maken dat Lisse mee doet aan de Goedgemutste Breicampagne met als goede doel het Nationaal Ouderenfonds.

Alles op het gebied van handwerken vindt u bij Wol en Zo - Berkhoutlaan 1A in Lisse.

IMG 1480