Datum: 15-08-2020 - 06:57
09
jan
'20
Jeugd in Lisserbroek gaat kerstbomen rausen.(FOTO'S)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Jeugd in Lisserbroek gaat kerstbomen rausen.(FOTO'S)

561 Kerstbomen werden er woensdagmiddag 8 januari ingezameld bij  de grote container bij de Meerkoet. Het was een komen en gaan van kinderen en volwassenen die dankbaar gebruik maakten van het traditionele inzamelen van de kerstbomen. De kerstboombrengers werden getrakteerd op een lootje en chocolademelk en pannenkoeken en spekkies.......

Bij het inleveren ontving iedereen een lootje voor iedere boom die werd ingeleverd. Dat hebben we met z’n allen geweten. Af en aan reden de kinderen met hun fiets, skelter, step of gewoon lopend met kerstbomen aan een touwtje. Soms werd de scooter of aanhanger ingezet.

Om 16:00 uur verrichtte Koet Actief de trekking en de prijzen vielen bij de jeugd in goede smaakt. Naast het lootje konden de kinderen een warm bekertje chocolademelk, een spekje of een pannenkoek krijgen, waar dankbaar gebruik van werd gemaakt. Het aantal ingezamelde kerstbomen overtrof het aantal van vorig jaar. Het was een fantastisch gezicht om de jeugd zo enthousiast aan het werk te zien.

Informatie en foto's met dank aan Paul Croese.