Datum: 15-08-2020 - 05:55
07
jan
'20
Familieberichten (update 7-1-2020).
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Familieberichten (update 7-1-2020).

Het is mogelijk voor particulieren om gratis een overlijdens- of rouwbericht bij Blik op Lisse te plaatsen. Ook kunt u geboortekaartje/foto van uw pasgeborene of aankondiging van een huwelijksjubileum sturen naar  Blik Op Lisse. De website van Blik Op Lisse wordt dagelijks aangepast, dus op het gewenste moment plaatsen we uw bericht. Het bericht blijft enige tijd op de website staan....

Dochter Linda Gresnigt.:" Zo plaats je een bericht dat mijn ouders 50 jaar getrouwd waren in april en nu moet ik  de rouwkaart plaatsen van het overlijden van mijn vader Hij heeft op 30 december een hartstilstand gekregen in de auto op de Schoolstraat in Lisse. Helaas heeft hij te lang zonder zuurstof gezeten. Veel mensen hebben dit helaas gezien en wij vinden het erg fijn mensen op de hoogte te brengen."

De familieberichten (rouwkaart - dankbetuiging) zijn bijgewerkt tot 7-1- 2020 (klik hier)

Het bericht is geplaatst onder ‘Familieberichten' onder het menu-item 'BlikOp'. U kunt ons uw geboortekaartje toesturen en eventueel een foto van uw pasgeborene. Maar ook een overlijdensbericht of aankondiging van een huwelijksjubileum of wat dan ook. U kunt uw foto/kaart aanleveren in een minimale formaat van 1000x800 pixels. Wilt u ook uw bericht plaatsen dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.