Datum: 15-08-2020 - 06:28
09
jan
'20
Theater voor peuters en kleuters bij Jeugdtheaterschool Flores
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Theater voor peuters en kleuters bij Jeugdtheaterschool Flores

Jeugdtheaterschool Flores organiseert op zondag 12 januari 2020 theater voor peuters en kleuters. Voor peuters van 2 tot en met 3 jaar is er Peutertheater. Voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar is er een gratis open les van de Speelleerklas. De lessen vinden plaats in Floralis, Floralisplein 69, Lisse......


De lessen van Jeugdtheaterschool Flores zijn begin oktober gestart. Na de open les is het nog mogelijk om in te schrijven voor de cursus. Van te voren aanmelden voor de open les is niet nodig, een kwartier voor aanvang melden in de foyer van Floralis is voldoende. De les voor peuters start om10.00u en voor kleuters om 11.00u. Meer informatie is te vinden op de website www.jtsflores.nl

Peutertheater

Voor de peuters van 2 tot en met 3 jaar is er Peutertheater. De kinderen krijgen les samen met een ouder of grootouder en gaan veel bewegen, zingen, dansen en spelen op muziek. Spelenderwijs leren de kinderen de beginselen van het theater. De losse lessen zijn elke 2e zondag van de maand van 10.00 - 10.45u. Prijs per les is 5 euro.

Speelleerklas

Voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar is er de Speelleerklas. Samen leren ze spelenderwijs een verhaal over te brengen door je lijf, stem en fantasie in te zetten. Aan het einde van de lessenreeks presenteren de kinderen voor een besloten publiek waar ze met hun groep aan gewerkt hebben. De reguliere lessen zijn elke zondag van 11.00 - 11.45u.

Professionele docenten

De cursussen worden gegeven door gediplomeerde docenten die opgeleid en werkzaam zijn in de podiumkunsten. Naast de vaste theater- en zangdocenten, krijgen de leerlingen van JTS Flores gedurende het seizoen ook les van verschillende, interessante gastdocenten.

Kijk voor meer informatie over Jeugdtheaterschool Flores op www.jtsflores.nl
Stichting Jeugdtheaterschool Flores Fazantstraat 28 2162 GL Lisse 06-38300336 www.jtsflores.nl