Datum: 29-02-2020 - 04:39
09
dec
'19
Wederom kerstspecial in Lisserbroek.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Wederom kerstspecial in Lisserbroek.

Na het succes van vorig jaar houdt KoetActief weer de Kerstspecial in Dorpshuis De Meerkoet in Lisserbroek. Net als vorig jaar, houden ze het klein; alles draait om gezelligheid, warmte en samenzijn. Het programma start om 17.30 uur maar vanaf 17.00 uur bent u al welkom om wat te eten en drinken.......

Er zijn diverse heerlijke broodjes, patat, verse erwtensoep en boerenkool. Dus u hoeft niet te koken op 13 december! En zij zorgen natuurlijk voor ook voor Glühwein en warme chocolademelk! Nieuw dit jaar zijn de diverse speciaalbiertjes in het assortiment! Dus voor ieder wat wils!

 Verschillende dansgroepen in verschillende leeftijdscategorieën zullen dansvoorstelliingen verzorgen. En dit jaar komt Ronald de Lijzer uit Lisse ook een aantal liedjes zingen! Gezelligheid gegarandeerd!

Binnen zijn er enkele kraampjes waar u echte kerstspulletjes kunt kopen.

Ook Cardol Lisserbroek is vertegenwoordigd en zij kunnen u informatie verstrekken over het vuurwerk dat u kunt bestellen voor oud en nieuw.

Wie er natuurlijk ook niet mag ontbreken: de Kerstman! Hij heeft een gaatje in zijn agenda vrij kunnen maken en zal ook het Dorpshuis De Meerkoet verblijden met een bezoek! Hij zal de prijsuitreiking doen van de kleurwedstrijd. En natuurlijk gaat hij graag op de foto met de kleintjes, maar natuurlijk ook met de volwassenen! Dus neem allemaal je telefoon/camera mee!

Voor de kinderen wordt er ook van alles geregeld: ze kunnen knutselen, ze kunnen worden geschminkt en natuurlijk kunnen ze mee dansen en zingen op de muziek! Buiten kunnen ze  marshmallows roosteren. Meer kerstgevoel is er niet denkbaar!

De Zware Jongens zijn ook dit jaar weer van de partij. De lekkerste zoete, maar ook hartige,  oliebollen, krentenbollen en appelbeignets!

Als spetterend einde van de Kerstspecial zal er rond 21.00 uur weer een vuurwerkdemonstratie geven worden!

KoetActief kijkt uit naar deze dag! En zij hopen u daar te mogen verwelkomen!

Foto's kerstspecial 2018.


logo today 150x100traveltours (002) Lenneke