Datum: 30-05-2020 - 02:09

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

02
dec
'19
Wedstrijdverslagen Les Boules Fleuries: Verrassende winst.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Wedstrijdverslagen Les Boules Fleuries: Verrassende winst.

Al weken stond het 1e team van Les boules fleuries op de onderste plaats in de tweedee divisie van de Nationale Pétanque Competitie met 0 punten. Technische commissie en coaches hadden overleg gepleegd, hetgeen resulteerde in een versterkt team met Ruud Kramer en Michael Voorn .....

.Dat leverde succes op, want afgelopen zaterdag werd er verrassend met 6-2 gewonnen van Folatre1 uit Pijnacker. Aanvankelijk zag het er niet best uit: de eerste partij was voor de tegenstanders, Carl Romijn en Ruud Kramer verloren nipt, maar Peter Balkenende en Michael Voorn wisten de eerste punten binnen te halen. Deze overwinning inspireerden het team zodanig, dat er geen partij meer verloren ging. Beide tripletten leverden winst op .

Voor het eerst dit seizoen stond Lbf1 vóór met 3-2. Er moesten nog 3 doubetten gespeeld worden. Het onmogelijk geachte gebeurde: Daniels/Balkenende, Romijn/Kramer en Dijkman/Voorn speelden een puike partij, met een 6-2 eindstand als gevolg. Op 14 december volgt een ontmoeting tegen een team dat ook nog weinig gewonnen heeft. Het ziet er naar uit dat de onderste plaats verlaten wordt, als er net zo goed gespeeld wordt als afgelopen zaterdag.

(Zie ook de site van de NJBB )

Tekst met dank aan Huug Tielemans
Voorzitter/PR Les boules fleuries