Datum: 29-05-2020 - 23:52

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

26
nov
'19
Update: De Vrienden van Da Capo Live!
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Update: De Vrienden van Da Capo Live!

De laatste voorbereidingen voor De Vrienden van Da Capo Live! zijn in volle gang. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november worden het spectaculaire muzikale avonden in het Fioretti College, Sportlaan 3 in Lisse......

Samenwerking

De harmonie van Da Capo, onder leiding van René Leckie, werkt op deze avonden samen met party/coverband Stitches!, trompettist Bas Duister, zangeres Sietske Kleine Schaars en een groot popkoor. Het worden mooie avonden met optredens in uiteenlopende genres, van klassiek tot pop en Nederlandstalig.

Sfeervolle kroeg

De zaal wordt omgetoverd tot een sfeervolle “kroeg" met grote dansvloer waar de bar de hele avond open is. Na de optredens kan er verder gedanst worden op muziek van onze DJ Carlo Seijsener.

Repetitieweekend in Lierop

Om de laatste muzikale puntjes op de i te zetten verbleef de harmonie begin november een weekend in Lierop. In de groepsaccommodatie ‘De Moorselse Hoeve’ is er twee dagen gerepeteerd. Dit weekend was niet alleen goed voor het samenspel maar ook voor het groepsgevoel.

Gezamenlijke repetities

Vanaf half oktober heeft de harmonie elke donderdagavond samen gerepeteerd met een artiest, de band of het koor om deze combinaties perfect te maken. Volgens de leden van de harmonie kan het niet anders dan dat dit onvergetelijke avonden gaan worden.

Kaarten bestellen

Direct uw kaarten bestellen.
Kaarten à € 15,00 kunnen nog besteld worden, kijk voor meer informatie op de website: http://www.dacapolisse.nl/ of check de Facebook pagina. Vrijdag 29 en zaterdag 30 november begint de feestavond om 20.30 uur, de zaal gaat open om 20:00 uur.

Sponsoring

Heeft u een onderneming en wilt u uw zakenrelaties trakteren op een leuke avond uit of wilt u een leuke avond beleven met uw vrienden of familie én uw onderneming promoten? Sponsor dan dit mooie evenement. Neem contact op voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.