Datum: 13-08-2020 - 17:12
25
nov
'19
Benoeming Leden van Verdienste roeivereniging Iris.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Benoeming Leden van Verdienste roeivereniging Iris.

Onder luid applaus van alle aanwezige leden zijn Jan Roemeling Frima en Joost Brinkmann afgelopen woensdag benoemd tot Lid van Verdienste van roeivereniging Iris. Nadat het officiele gedeelte van de Algemene Ledenvergadering was afgerond werden de heren door voorzitter Alma Ruting in het zonnetje gezet......

Joost is als mede-oprichter van de roeivereniging nauw betrokken geweest bij het vinden van een geschikte locatie en heeft geruime tijd in het bestuur gezeten. Joost is nu veel te vinden in de werkplaats voor het onderhoud aan de boten.

Jan is vrij snel na de oprichting lid geworden. In het begin heeft hij heel Nederland in de rondte gereden om boten op te halen bij allerlei verenigingen. De eerste website kwam van zijn hand en hij heeft alle electra aangelegd in het nieuwe pand. Maar waar alle leden hem van kennen is de stuurcursus die elk lid van hem krijgt. En, moet er elders in het land en tocht of een wedstrijd geroeid worden? Jan brengt en haalt je boot met de botenwagen.

Met hun nieuwe titel op zak mochten zij meteen het bord met Ereleden en Leden van Verdienste onthullen waarop hun eigen naamplaatjes reeds een plaatsje hadden gekregen.

Silvia van der Poel, roeivereniging Iris.