Datum: 07-06-2020 - 00:34

banner 5 juni gemeente 2

24
nov
'19
Pietjes beetje ondeugend bij Sinterklaasmiddag Kindervreugd.(FOTO'S)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Pietjes beetje ondeugend bij Sinterklaasmiddag Kindervreugd.(FOTO'S)

Zo’n 35 kinderen waren zaterdag 24 november aanwezig op de sinterklaasmiddag van speeltuin Kindervreugd in de Engel. De kids werden in 3 groepen verdeeld en kregen eerst de opdracht om een schoorsteen in elkaar te zetten. Tijdens het schoorsteen bouwen moest omroeper Ruud even ingrijpen omdat er 3 zwarte pieten door de speeltuin fietsten.......

en  dat mag natuurlijk niet. De pieten werden naar binnen geroepen en werden aan het werk gezet. Toen de schoorstenen in elkaar stonden werden er Sinterklaasjes en Pietjes  gekleurd en geplakt.

Daarna was het tijd om even de spieren los te gooien en lekker even te dansen op de pietendisco. Na de limonade werden er sjoelbakken neergezet. Met chocolademunten in plaats van sjoelstenen moest er geprobeerd worden om zoveel mogelijk punten te halen.

Ondertussen was de sint ook gearriveerd. Hij werd met gezang onthaald. In zijn mooie Sint stoel riep de sint diverse kids naar voren voor een liedje of een praatje.

Na nog een spel waarbij er zoveel mogelijk cadeaus in de schoorstenen moesten worden gegooid werd het weer tijd voor de Sint en zijn Pieten om er van door te gaan.
Nadat alle kids nog een lekkere verrassing kregen die Sint had achtergelaten, was de geslaagde sinterklaasmiddag weer ten einde.

Tekst met dank aan Bianca van der Meer.