Datum: 07-07-2020 - 14:36

banner 5 juni gemeente 2

19
nov
'19
Open Top Trouwlocatie Route: Say yes! (fOTO'S en FILMimpressie)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Open Top Trouwlocatie Route: Say yes! (fOTO'S en FILMimpressie)

Liefde is……elkaar ten overstaan van de familie en vrienden op een mooie romantische plek het JA-woord geven! En waar kan dat beter dan in onze mooie Serre van ’t Koetshuys of onze intieme Trouwzaal.
Romantisch of helemaal naar jullie stijl aangekleed.......

’t Landhuys
Na de plechtigheid zijn jullie op ons Landgoed gezellig onder elkaar en kunnen jullie genieten van een borrel, foto’s maken, een bruidstaart, prosecco toost of een echte sabrage!

Betoverend dineren kan in een van onze twee stijlkamers: de Engelse Heerenkamer en de brocante Huyskamer. Het diner is voortreffelijk en wordt met alle aandacht voor extra wensen met liefde bereid. Het bruidspaar heeft dan de mogelijkheid zich even op te frissen in de kleedkamers om vervolgens los te barsten in het feest!

’t Koetshuys

Kunnen jullie niet wachten op de openingsdans of willen jullie liever een informele start van jullie feest? Of juist een grandioze entree via onze trap? ’t Koetshuys biedt alle mogelijkheden. Met een dj of band maak je hier jouw mooiste dag van je leven compleet met een spetterende feestavond!

Wat anderen over ons zeggen:

“Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle goede zorgen en voorbereidingen. The team op Tespelduyn heeft ervoor gezorgd dat het voor ons en alle familie en vrienden een schitterende en onvergetelijke dag was!”
Bart, ceremoniemeester bij Roy & Edith

Zondag 24 november 11:00 - 16:00 uur Landgoed en golfbaan Tespelduyn Noordwijkerhout.
Meld je direct aan.

Foto's: Maaike Petri