Datum: 07-07-2020 - 15:39

banner 5 juni gemeente 2

19
nov
'19
Plein28 zoekt vrijwilligers
Geschreven door Welzijnskompas

Plein28 zoekt vrijwilligers

Plein28 aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom is het leer- en ontmoetingscentrum van WelzijnsKompas. In Plein28 gaat het om meedoen, anderen ontmoeten en jezelf ontwikkelen. Er wordt gekeken naar talenten, niet naar belemmeringen. Er zijn veel mogelijkheden: meedoen aan een activiteit, een ontwikkeltraject volgen of vrijwilligerswerk doen.....

Er zijn in Plein28 veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Het leer- en ontmoetingscentrum wordt op alle fronten ondersteund door vrijwilligers, zo zijn er gastvrouwen/-heren, activiteitenbegeleiders, receptievrijwilligers, maatjes en kookliefhebbers. Er is altijd behoefte aan nieuwe vrijwilligers: ervaren vrijwilligers, maar ook mensen die zichzelf willen ontwikkelen via vrijwilligerswerk.

Interesse om vrijwilliger te worden in Plein28? Kom een keer langs voor een gesprek om te kijken wat het beste bij jou past.

Meer informatie? Kijk op www.plein28.nl of kom langs om kennis te maken. Ook kan er contact opgenomen worden met Marije Pots, coördintator Piezo en Plein28. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen met Marije Pots, coördinator Piezo & Plein28: 06-40644805.