Datum: 18-01-2020 - 19:35
06
nov
'19
Uit je BOL gaan met....Marianne Brouwer.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Uit je BOL gaan met....Marianne Brouwer.

De  rubriek waar steeds andere bekende mensen uit Lisse en Lisserbroek aan het woord komen. Zij beantwoorden een aantal vragen over zichzelf.
Dit keer is het de beurt aan ....Marianne Brouwer.

Van wie ben je er een?

Ik kom uit het warme gezin van Jaap en Annie Maris en ben geboren in Ouderkerk ad Ijssel

Je jeugdjaren: hoe kijk je daarop terug?

Mn jeugdjaren waren gezellig met m’n broer en 2 zussen. Veel buiten spelen, uitvindingen doen en creatief zijn met wat we hadden. Onze ouders zijn blij met ons en supporten ons in de stappen die we ook als jong volwassenen wilden zetten. Ze lieten zien hoe liefde eruit ziet en leerde mij van Gods onvoorwaardelijke Liefde voor mij en voor iedereen. Voor mij resulteerde dat erin dat ik een jaar Theater heb gedaan bij “Youth for Christ”. Dit om jongeren op een eigentijdse creatieve manier te vertellen over de Liefde van Jezus.

Een ontroerend, emotioneel moment uit je leven.

Een diep emotioneel moment uit mijn leven is dat een bijzonder pleegkindje dat vanuit de couveuse een jaar in ons gezin is geweest doorgeplaatst werd naar het gezin waar ze zou opgroeien.

Waar kunnen we je voor wakker maken?

Voor gezellig bij de haard uren kletsen of ontbijten bij de Branding met m’n intimi.

Welke eigenschap heb jij, die nog weinig mensen van je weten?

Uhmmm…..ik vind reizen spannend omdat ik de weg niet goed kan onthouden. Google maps helpt me erdoorheen maar als mijn mobiel het effe niet doet ben ik “lost”. En op Schiphol gaat het ook niet zomaar goed met mij. Ik loop graag achter iemand aan die de weg weet.

Hoe ziet je ideale vakantie er uit?

Heerlijk kamperen in de zon met ons gezin. Trektochten maken in de bergen en heel veel boeken lezen.

Waar kennen we jou van in Lisse?

Van Buurthuis Salvatori. Dat is een geweldige plek waar iedereen welkom is en gezien wordt. Waar je deel mag zijn van de Buurthuisfamilie. Waar je kunt ontvangen en uitdelen van jezelf. Ik maak deel uit van het Buurthuisbestuur en werk daar samen met ons team met hart en ziel.

Wat wil je zeker nog doen? De zogenaamde to do list.

Bovenaan m’n list staat een gezamenlijke droom dat het Buurthuis elke dag open is en dat nog meer mensen de weg naar het Buurthuis gaan vinden om te genieten van samen het leven leven.

Wat wil je evt. nog kwijt dat hierboven nog niet vermeld staat?

Ja iets heel fijns. Mijn man Evert en ik hebben 2 bijzondere dochters en een geweldige schoonzoon. Wat ik zo mooi vind is dat ze een prachtig zacht hart hebben voor mensen en de liefde van Jezus uitleven. En we hebben 2 vrolijke kleinkinderen die elke dag blij beginnen das echt geweldig om mee te maken.

Welke  bekende (man/vrouw) voor Lisse(rbroek) heeft Marianne Brouwer genomineerd?