Datum: 15-08-2020 - 06:56
28
okt
'19
Halloweentocht RV Iris.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Halloweentocht RV Iris.

De Ringvaart bij Lisse was vrijdagavond het toneel van een spannende en indrukwekkende verlichte optocht van roeiboten. Het stormachtige herfstweer maakte het extra spannend om de door de Lustumcommissie georganiseerde Halloweentocht te roeien.....

Er was een tocht uitgezet van ca.15 kilometer vanaf RV Iris over de Ringvaart, via de Boerenbuurt op de Kaag en weer over de Ringvaart terug. Helaas moest de tocht in verband met met de harde wind ingekort worden en moest de stop bij restaurant De Hanepoel gemist worden. Hier zouden de roeiers door ware heksen ontvangen worden en worden voorzien van een warme chocolademelk met een toverdrankje. en door restaurant De Hanepoel verzorgd lekkers. Deze versnapering werd op magische wijze vliegensvlug naar de vereniging gebracht waar bij aankomst de roeiers een warm ontvangst kregen.


Tijdens de hierop volgende borrel werd er een prijs uitgereikt voor de best verklede roeier. Deze eer ging dit jaar naar Jos Roethof die buitengewoon geïnspireerd voor de dag was gekomen.

Foto's en tekst met dank aan roeivereniging Iris.