Datum: 05-06-2020 - 18:17

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

09
okt
'19
Wie zitten er achter Today Express? deel 1.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Wie zitten er achter Today Express? deel 1.

Today Express is het koeriersbedrijf van Danny de Bruin en Christy van der Voort, maar wie zijn zij eigenlijk? Deze week de kennismaking met Christy......

Van kleins af aan wilde ik secretaresse worden. Het leek mij fantastisch om op de achtergrond iemand te ondersteunen, zodat hij/zij hun werk perfect kunnen doen. Alle randzaken uit handen te nemen, je nuttig voelen en toch op de hoogte blijven van alles wat speelt. De keuze voor een secretaresse-
opleiding was dus niet moeilijk. De keuze viel op een school waar je naast 1 dag school, 4 dagen gaat werken. Zodoende kwam ik bij de overheid terecht. Echter heb ik daar niet alleen als secretaresse gewerkt, maar ook een aantal jaren op de facilitaire afdeling. Daar kwam ik erachter dat dienstverlening echt mijn ding is. Ik zat helemaal op mijn plek! Het enige waar ik tegenaan liep, was de tijd die nodig was om een beslissing te nemen. Jan en alleman moest naar een beslissing kijken, nog een keer overleggen enzovoorts. Duurde allemaal een eeuwigheid. Dat moest ook anders kunnen.

In 2005 leerde ik Danny kennen en wij kregen een relatie. Al snel kwamen we erachter dat dienstverlening ons allebei erg lag en dat we daar beide erg ver in gingen. Het idee ontstond om die energie in een eigen bedrijf te steken i.p.v. voor een werkgever. We hebben toen onze talenten gebundeld en zijn Today Express begonnen, het koeriersbedrijf waar de service net een stapje verder gaat.

Anno 2019 bestaat Today Express alweer 12 jaar en zijn Danny en ik al 14 jaar samen. We hebben samen 2 prachtige kinderen. Een zoon van 10 jaar en een dochter van 8 jaar. En we zijn van plan om nog jaren samen door te gaan!

Binnenkort de kennismaking met Danny!