Datum: 05-06-2020 - 17:32

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

08
okt
'19
FOTO'S Herfst sfeer concert.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

FOTO'S Herfst sfeer concert.

Zaterdag 5 oktober werd er in de Samenwerkingsgemeente aan de Veldhorststraat een gratis herfst concert gehouden. 'Samen voor Elkaar' van de SWG Kerk Lisse is een commissie. die zo`n 4 x per jaar iets leuks organiseert voor de ouderen........

Daarbij worden ook mensen betrokken die buurthuis Salvatori bezoeken en wordt de bus van DSV Rustoord gehuurd, zodat er daar ook mensen  mee kunnen in de rolstoel.

Vorig jaar is voor het eerst een herfst sfeer concert gehouden in de SWGKerk.  Wat heeft iedereen genoten! Dde kerk was sfeervol ingericht met een herfst aanblik:  heel veel Zonnebloemen van Henk en Janet de Ruiter uit Abbenes met een prachtig decor van zonnebloemen op doek gemaakt door Drukkerij Flora.

Er waren 2 koren: het Int.Kerkelijk gelegenheidskoor uit Lisse o.l.v. Cock van 't Wout, en het Koor samen op Weg uit Abbenes o.l.v. George Germans. Daarnaast speelden de muzikanten: Christine v/d Aart, trompet Esther Meulmeester, panfluit Conny Berbee, piano Arjan van der Greft Hobo, George Germans orgel/piano en Henk van Voorst Orgel.

Ook was er een verrassing. Dit jaar waren dat de Jachtblazers t Panneland uit Vogelenzang. Wat een kunst werk om met 7 noten die je maakt met je mond er zo`n mooi geluid uit te krijgen, het was een prachtige middag met de koren , muzikanten en samen zang.  De kerk zat met 200 personen goed vol. Iedereen ging  nagenietend naar huis.

De commissie Samen voor Elkaar, Marijke, Carla, Cora en Jan Piet, Joke (DZ uitvaartverzorging)