Datum: 05-06-2020 - 17:26

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

06
okt
'19
Gluren bij de buren afsluitende borrel.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Gluren bij de buren afsluitende borrel.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, worden beide dagen van Gluren bij de Buren Lisse afgesloten met een borrel/lichte maaltijd voor iedereen die die dag heeft meegewerkt. Er werd gestart met een glaasje. Daarna konden de aanwezigen muzikanten en 'buren' genieten van heerlijk nassi of bami met saté.......

Zaterdag 5 oktober verzamelde iedereen zich in het thuishonk van Les boules fleuries, het Boulodrome aan de Gerard Doustraat. 

Hans Hoogenbosch, voorzitter van Gluren bij de buren memoreerde nogmaals aan het feit dat dit het eerste lustrum is: 5 jaar Gluren bij de buren Lisse: "Wat vroeger een afsluiting was met een hapje en een drankje is uitgegroeid tot een drankje en een hap. Want wie op de afsluitborrel komt krijgt echt iets te eten en drinken."

De rol van Hoogebosch zal voortaan overgenomen worden door dhr. Ad v.d. Vlugt. Hoogebosch noemde zijn opvolger een weggelopen Sassemer.  Hij gluurt echt bij de buren, omdat hij na jaren in Lisse gewoond te hebben nu woonachtig is in Sassenheim. v.d. Vlugt:  "Ik woon nu 14 jaar in Sassenheim, maar kan Lisse toch echt niet los laten." Hij deed meteen een oproep aan alle aanwezigen om zich aan te melden om zitting te nemen in het bestuur, want hij had al wel gemerkt dat er veel werk verzet moet worden om alles in goede banen te leiden.

Nadat de hele zaal het jubileumlied had meegezongen kon men genieten van een heerlijke HAP.