Datum: 05-06-2020 - 16:47

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

05
okt
'19
Wedstrijdverslagen jeugd Liusna.
Geschreven door Sabine in 't Veld

Wedstrijdverslagen jeugd Liusna.

.Ook de jeugd heeft dit weekend gespeeld Meisje B deed voor deze ronde de aftrap op donderdagavond uit in Roelofarendsveen. De meiden hadden er zin in en waren op tijd in de zaal. Toen de tegenstander binnenkwam was er wel wat schrik op de gezichten van de meiden, wat een lengte' zag je ze denken.....

Met alleen wat lengte hoef je nog niet goed te kunnen volleyballen.....en wat bleek.... binnen een uur gingen de meiden weer richting de kleedkamer met een heerlijke 4-0 overwinning in de tas.

Meisjes A hadden het vrijdag pittig tegen de meiden van VCO. In de eerste set konden zij de meiden nog goed bij houden, maar de volgende sets bleken de meiden van VCO een zware tegenstander, waar de Liusna meiden helaas niet van konden winnen.


Zaterdag ochtend gingen de C meiden al vroeg naar Leiderdorp. Door het vroege tijdstip, hadden de meiden wat opstart problemen en moesten de eerste set weggeven. De meiden leren net het “echte” volleybal en dat gaat ze steeds beter af, ballen gaan steeds vaker in drieën over het net heen en de resultaten zijn super goed want de meiden gingen met een 3-1 naar huis.

(Foto’s meisje C)

Sabine in 't Veld, Volleybalvereniging Liusna.