Datum: 05-06-2020 - 18:51

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

05
okt
'19
Liusna mannen met steun in de rug van tribune naar mooie winst.
Geschreven door Sabine in 't Veld

Liusna mannen met steun in de rug van tribune naar mooie winst.

Vrijdagavond 4 oktober stond er een wedstrijd op het programma waar vooraf al over gesproken werd. VCO dat vorig seizoen directe concurrent van Liusna was, is middels PD wedstrijden ook gepromoveerd naar de 2e klasse en dus komen de mannen elkaar ook dit seizoen weer tegen.....

Het doel was vooraf duidelijk, eigen spel, focus op eigen veld en een goed potje volleybal spelen en dat is goed gelukt!
Waar de mannen de eerdere wedstrijden over gingen in rommelig spel, werd er nu met volle concentratie gespeeld en de tegenstander in de eerste set een mooi potje volleybal geleerd, 13-25. VCO leek in de 2e set wat beter in het spel te komen, maar door minimale eigen fouten en een zeer stabiele service kregen de Liusna mannen met 23-25 ook die set toegekend.
Een deel van Meisjes a welke eerder die avond de wedstrijd verloren met 4-0, zagen samen met de meegekomen supporters van dames 1 dat de mannen ook set 3 en 4 vol overtuiging naar binnen sleepten. Een zeer mooie en verdiende 4-0 winst en direct een 3e plaatst in de competitie.

Foto’s van Jolien

Sabine in 't Veld, Volleybalvereniging Liusna.