Datum: 05-06-2020 - 18:47

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

04
okt
'19
Concertreeks Kasteel Cultureel geopend met Lenny Kuhr.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Concertreeks Kasteel Cultureel geopend met Lenny Kuhr.

De nieuwe concertserie van Kasteel Cultureel is geopend met een optreden van Lenny Kuhr. Met haar nieuwe programma “Het lied gaat door” trok Lenny Kuhr dinsdagavond een volle zaal in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof. Samen met haar gitaristen verzorgde ze een prachtig optreden in een sfeervolle ambiance......

Reinier Voet speelde gitaar en basgitarist Mischa Kool ging even over op een zingende zaag. Het lied staat voor Lenny Kuhr symbool voor datgene wat voorbij gaat en onvergankelijk is. Haar uitleg en de liederen waren deze avond als een biografie. Het repertoire bestond uit liedjes van diverse albums en een mix van haar recentere werk. Zo las ze een persoonlijk gedicht voor.

Op speciaal verzoek zong Lenny Kuhr als toegift “De Troubadour”. Het is precies 50 jaar geleden dat ze met dit nummer het Eurovisie Songfestival in Madrid won.

In de komende maanden presenteert Kasteel Cultureel weer een serie prachtige concerten. Op zondag 13 oktober staat er een kindervoorstelling op het programma en op dinsdag 29 oktober geven studenten van het Koninklijk Conservatorium een concert.

Voor alle concerten is de kaartverkoop gestart. Kijk op de website voor meer informatie en tickets.