Datum: 05-06-2020 - 17:28

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

05
okt
'19
Schuif eens aan aan de tafel van Welzijnskompas.
Geschreven door Welzijnskompas

Schuif eens aan aan de tafel van Welzijnskompas.

De Tafel van WelzijnsKompas is iedere maandag van 15.00 tot 16.30 uur aanwezig in de bibliotheek van Lisse. Iedereen is welkom met een vraag over bijvoorbeeld mantelzorg, vrijwilligerswerk, zelfstandig wonen of sociale contacten.......

Op maandag 7 oktober is Marcia de Groot van het Adamas Inloophuis aanwezig. Het Adamas Inloophuis is voor iedereen die geraakt is door kanker. Bij het Adamas Inloophuis wordt gebruik gemaakt van de methode "positieve gezondheid". Hierbij wordt gekeken waar je op dit moment staat in het leven en wat of wie er nodig is om de veerkracht weer te (her)vinden. Marcia de Groot kan er alles over vertellen!

Agenda:

14 oktober: Marente
28 oktober: VTV/stichting Mee

Aanschuiven bij de Tafel van WelzijnsKompas is kosteloos. Het is mogelijk een test te doen, om te ontdekken welk vrijwilligerswerk bij iemand past. Men kan ook een afspraak maken voor een adviesgesprek met één van de adviseurs van WelzijnsKompas.

Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures kan eens een kijkje nemen op www.vrijetijdsbestedinglisse.nl of www.welzijnskompas.nl. Wie liever informatie krijgt tijdens een persoonlijk gesprek, is aanstaande maandag van harte welkom.

Voor meer informatie en/of vragen kan contact worden opgenomen met Ingrid van der Ploeg WelzijnsKompas Hillegom-Lisse (0252) 757 100, bereikbaar van 09.00 – 12.30 uur