Datum: 03-04-2020 - 13:52

extra vak bovenaan winkeliers bieden diensten aan

  
26
sep
'19
Op de koffie in de Bollenstreek bij de Nachtegaal.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Op de koffie in de Bollenstreek bij de Nachtegaal.

OpdeKoffie In de Bollenstreek ging woensdag 25 september op bezoek bij Hotel restaurant de Nachtegaal. De ondernemers uit de Bollenstreek konden zo de veranderingen van het interieur met eigen ogen bekijken. OpdeKoffie wordt 6 keer per jaar gehouden, steeds op een nieuwe, unieke of bijzondere locatie.....

Op de zeepkist

Ondernemers mogen zich 1 minuut lang presenteren op de Zeepkist. Het is daarna de bedoeling dat je iets weggeeft. Dit wordt onder alle aanwezigen verloot. Dit keer waren er vier sprekers. Gastheer Addie Wormgoor namens de Nachtegaal vertelde over de mogelijkheden van De Nachtegaal en de heerlijke menukaart. Erika van der Heijden promootte de Hillegom - LIsse - Teylingen uitdaging en nodigde de aanwezigen uit om een bezoek te brengen aan de beursvloer op 31 oktober. Van der Heijden: "Het is een beurs waar niet met geld gehandeld wordt, maar waar sociale zaken gedaan worden. Vrijwilligersorganisaties komen met hun vragen en wensen en ondernemers kijken of zij dit kunnen ondersteunen. De stichting QUKO was op zoek naar thuiszitters. Door inspanning en ontspanning willen zij de talenten van deze kinderen ontwikkelen.

Erna Zuidhoek richtte zich direct tot alle mannen en heette hen van harte welkom: "Leuk dat jullie er zijn, maar vanmorgen richt ik me specifiek tot de vrouwen. Daar heb ik meteen een vraag over: Wie vinden jullie hier een gaaf wijf? " Zuidhoek wil een community opstarten, een sociaal netwerk door en voor vrouwen die staat voor ontmoeten, spreken en ontdekken.

Hotel Restaurant De Nachtegaal is verbouwd!

Aan de buitenzijde was het nauwelijks te zien. Bij Hotel restaurant de Nachtegaal is hard gewerkt aan het vernieuwen van het interieur in het restaurant: een nieuwe vloer, nieuwe kozijnen en deuren naar het terras maken het een nog betere plek voor de lunch of een gezellig diner!
Ieder seizoen is het goed toeven bij De Nachtegaal in Lisse! Het grote en altijd zonnige terras is het hele zomerseizoen geopend.
De Nachtegaal heeft één van de grootste zalencentra in de regio. De in grootte en sfeer variërende conferentiezalen zijn comfortabel ingericht om zakelijke bijeenkomsten, evenementen en particuliere feesten te organiseren. De multifunctionele zalen bieden plaats aan groepen tot wel 1100 mensen en zijn naar behoefte flexibel in te delen. Er is altijd voldoende parkeerruimte en de locatie is goed bereikbaar.

Eerder verscheen: Op de koffie in de Bollenstreek.