Datum: 07-07-2020 - 14:04

banner 5 juni gemeente 2

11
okt
'19
Uit je BOL gaan met....Esther van den Burg.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Uit je BOL gaan met....Esther van den Burg.

De  rubriek waar steeds andere bekende mensen uit Lisse en Lisserbroek aan het woord komen. Zij beantwoorden een aantal vragen over zichzelf.
Dit keer is het de beurt aan .....Esther van den Burg.

Van wie ben je er een?

Ik ben opgegroeid in Leiden, waar ik tot mijn 17e heb gewoond. Mijn ouders heten Gerda v Velzen en Peter Koome die uiteindelijk op mijn 11e gingen scheiden. Zelf ben ik geboren op 28-04-1979 te Leiderdorp.

Je jeugdjaren 

Mijn jeugdjaren kijk ik niet zo positief naar terug maar waar ik wel veel van geleerd hebt.

Een ontroerend moment uit je leven is.

Uiteraard de geboorte van mijn beide kinderen en dat mijn opa mij het vertrouwen heeft gegeven om zijn laatste fase in zijn leven aan mij toe te vertrouwen om hem te verzorgen.

Waar kennen wij jou van?

Ik woon al ruim 20 jaar in Lisse, ik heb in deze tijd ondertussen al aardig wat mensen, kennissen en families leren kennen. Als het niet op de voetbal is is het wel met ons eigen thuiszorg bedrijf Care Complete. Wij werken met een mooi klein team om de verzorging of verpleging persoonlijk te houden.

Welk eigenschap kennen we nog niet van jou ?

:Ik kan soms best eigenwijs zijn en mijn zin doordrukken om het uiteindelijk toch voor elkaar te krijgen.

Ben je een avond of ochtend mens ?

Op zeker een avond mens !

Hoe duurzaam ben je?

Bij Care Complete krijgen we vaak incontinentie materiaal en/of andere verzorgingsmaterialen aangeboden omdat de cliënt uit zorg gaat of overleden is. Deze spullen worden vaak al weggegooid. Care Complete geeft al deze spullen aan het Rode kruis of aan cliënten die het ook hard nodig hebben.

Wat staat er nog op je To Do list?

We zijn druk bezig om een dagbesteding voor senioren te realiseren in Lisse. Is meer een “Must Do” Verder zou ik graag een zorg hotel in de bollenstreek willen opzetten, omdat daar behoefte aan is.

Welke  bekende (man/vrouw) voor Lisse(rbroek) heeft Esther van den Burg genomineerd?