Datum: 07-06-2020 - 01:49

banner 5 juni gemeente 2

19
sep
'19
Welzijnskompas vraagt aandacht voor vrijwilligerswerk op de jaarmarkt.
Geschreven door Welzijnskompas

Welzijnskompas vraagt aandacht voor vrijwilligerswerk op de jaarmarkt.

De Tafel van WelzijnsKompas is iedere maandag van 15.00 tot 16.30 uur aanwezig in de bibliotheek van Lisse. Iedereen is welkom met een vraag over bijvoorbeeld mantelzorg, vrijwilligerswerk, zelfstandig wonen of sociale contacten........

Op maandag 23 september zijn medewerkers van WelzijnsKompas de gehele dag aanwezig op de jaarmarkt van Lisse! Deze dag komt de Tafel van WelzijnsKompas in de bibliotheek te vervallen.

Het is deze dag ook mogelijk om een test te doen, om te ontdekken welk vrijwilligerswerk bij iemand past. Ook kan er een afspraak gemaakt worden voor een adviesgesprek met één van de adviseurs van WelzijnsKompas.

Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures kan eens een kijkje nemen op www.vrijetijdsbestedinglisse.nl of www.welzijnskompas.nl. Wie liever informatie krijgt tijdens een persoonlijk gesprek, is aanstaande maandag van harte welkom.

Voor meer informatie en/of vragen kan er contact worden opgenomen met Ingrid van der Ploeg WelzijnsKompas Hillegom-Lisse (0252) 757 100, bereikbaar van 09.00 – 12.30 uur.