Datum: 25-02-2020 - 00:55
11
sep
'19
blik lisse nieuws scouting shawano open dag 2 september lisserbroek zomerstunt
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Zomerstunt 2019 - Open dag Shawano's.

Op zaterdag 14 september vindt de jaarlijkse open dag van de Shawano’s plaats: de Zomerstunt. Tijdens deze inloop opkomst is er voor iedereen genoeg te bleven; springkussen, broodje bakken, stormbaan, knutselen en nog veel meer....

Iedereen welkom om te springen bij Scoutinggroep de Shawano’s

Ook dit jaar beginnen de Shawano’s het scoutingseizoen goed met de open dag en zomerstunt. Tijdens deze feestelijke dag zijn naast de leden, ook alle vriendjes, vriendinnetjes en (buurt)kinderen welkom om kennis te maken met de Shawano’s. Van 13:00 uur tot 17:00 uur kan iedereen binnen lopen en deelnemen aan verschillende activiteiten. Er is genoeg te doen zoals springen op het springkussen, rennen over de stormbaan, schminken, knutselen, broodjes bakken boven het kampvuur en nog veel meer.

Scoutingroep Shawano’s Lisse is een jeugdvereniging met ruim 100 leden in de leeftijd van 5 tot 18 jaar en zo’n 50 man enthousiaste vrijwilligers. De groep, welke in 1962 is opgericht, is een unieke combinatie van land- en waterscouting. Elke week komen wij met veel plezier bij elkaar in het clubhuis aan de Randmeerstraat (naast de ijsbaan in Lisse).Leden van de Shawano’s en alle buurtkinderen, vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom tussen 13:00 – 17:00 uur om mee te doen aan de activiteiten.

Foto's open dag 2018