Datum: 25-02-2020 - 00:22
09
sep
'19
8 Bruidsparen op bezoek bij burgemeester Spruit (FOTO's)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

8 Bruidsparen op bezoek bij burgemeester Spruit (FOTO's)

Maandag 9 september ontving burgemeester Lies Spruit 8 bruidsparen die in de maanden juli, augustus of september 50, 60 of 65 jaar getrouwd zijn/waren. De feestelijke bijeenkomst vond plaats in de trouwzaal van het gemeentehuis. De familie Randsdorp was één van hen.........

 Piet Randdorp en Els Rusman leerden elkaar kennen bij een dansavond. Randsdorp: "In die tijd had je op zondag inschrijfavonden bij dansschool Welkom in de Bondstraat. De jeugd ging dan op prooienjacht."10 September 1969 trouwden Piet en Els. Het feest werd gevierd in het patronaatsgebouw . 

Het kersverse echtpaar ging wonen aan het Rembrandtplein Na het trouwen ging Els in de huishouding werken. Piet was huisschilder. Na 2 jaar verhuisden ze naar de Wilhelminastraat. Daar gingen ze boven de verf- en behangwinkel wonen. Randsdorp: "Het was een soort buurtwinkel. Er werden ook sigaren en sigaretten verkocht.  De winkel bleef tot 1985. Daarna hebben we het pand verbouwd."

Je breekt je poten er over.....

Er zijn nogal wat Randsdorpen in Lisse. "Je breekt je poten er over,"geeft Randsdorp aan. Zelf is hij in het dorp beter bekend als 'Piet Hoekie'. Die bijnaam kreeg hij, omdat hij altijd in een hoekwoning woonde. Randsdorp is veel te vinden bij da Capo waar hij bardiensten draait en is hij  bij de tennis (LTC) . Ook is hij erelid van de Pretnoten en sloeg daar jaren op de bekkens. Els sport ook veel en doet vrijwilligerswerk bij Berkhout. Samen maakt het echtpaar graag ritjes op de fiets.

Het 50 jarige jubileum werd zondag 8 september met familie en vrienden gevierd. Het recept voor een goed huwelijk? Volgens Randsdorp is dat 'elkaar onder de ogen zien en blijven praten.'

Hierbij de namen van de betreffende bruidsparen

Dhr. en mevr. Groen (de Munnik) 50 jaar getrouwd
Dhr. en mevr. Keijzer (Harting) 50 jaar getrouwd
Dhr. en mevr. Lieverse (van der Vlist) 50 jaar getrouwd
Dhr. en mevr. Möhlmann (Imthorn) 50 jaar getrouwd
Dhr. en mevr. Randsdorp (Rusman) 50 jaar getrouwd
Dhr. en mevr. Van der Beek (Quartel) 50 jaar getrouwd
Dhr. en mevr. Van Eijsden (Zijta) 60 jaar getrouwd
Dhr. en mevr. Wassenaar(van der Holst) 65 jaar getrouwd

 

logo baaij

Een bruidspaar extra in het zonnetje zetten? Het kan.

Blik op Lisse feliciteert alle bruidsparen. vindt u het leuk als Blik op Lisse terugblikt op deze periode? Laat het ons weten. We maken graag een afspraak met u. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

25,50 of 60 jaar getrouwd? Kent u mensen in Lisse of Lisserbroek? Laat het Blik op Lisse weten. Je vader en moeder, opa en oma, oom en tante of buurman en buurvrouw. Blik op Lisse besteedt daar graag aandacht aan. (foto's en  tekst) Tip Blik op Lisse. Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blik op Lisse wil alle bruidsparen van harte feliciteren. 

In de proeverij kunt u ook uw complete bruiloft vieren.
Baaij proeverij buitenkant