Datum: 25-02-2020 - 00:31
10
sep
'19
Open Trouwlocatiedag op Landgoed Keukenhof. (FOTO'S en VIDEO)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Open Trouwlocatiedag op Landgoed Keukenhof. (FOTO'S en VIDEO)

Trouwen in Keukenhof. Er staan fantastische trouwlocaties op Landgoed Keukenhof. Ieder uniek en met een eigen stijl. De Open Toptrouwlocatie Route is dé open dag om je te oriënteren op de droom-trouw-locaties van Landgoed Keukenhof......

TIjdens de Open Toptrouwlocatiedag ervaar je de vele mogelijkheden die het kasteel en het landgoed te bieden hebben voor de organisatie van jouw huwelijksdag.

Het kasteel, de monumentale bijgebouwen en het prachtige landgoed zijn volledig aangekleed in bruiloftssferen. Samen met o.a. Heppie Store Ballon- en feestartikelen, Van der Putten – Uniek Trouwvervoer, Simone Janssen Fotografie, Trouw Bruidsmode en Ferocius Events biedt Landgoed Keukenhof op 22 september tussen 11.00 en 16.00 uur de totaalbeleving voor jullie bruiloft.

Aanmelden: www.kasteelkeukenhof.nl

Op Landgoed Keukenhof heb je alle privacy en vind je mooie, historische monumenten. Je regelt je trouwdag hier van A tot Z, de ceremonie op het kasteel, de receptie in de tuin en een spetterend feest in het Koetshuis, alle mogelijkheden op één locatie!

Kasteel Keukenhof

Trouwen in een kasteel dat nog bewoond lijkt. Even in de tijdmachine: het hart van Kasteel Keukenhof dateert uit 1640, maar pas in de 19e eeuw werd het oorspronkelijke landhuis getransformeerd tot een kasteel en werden er torens aangebouwd waardoor het de romantische uitstraling kreeg die het vandaag de dag heeft. Het prachtige interieur – dat in zijn geheel bewaard is gebleven – laat zien hoe de adel vroeger leefde!

Koetshuis

Midden tussen de bomen vind je het Koetshuis. 's Avonds wordt de lange oprijlaan verlicht. Wil je een bruiloft met een grotere groep gasten, dan is deze locatie ideaal. Naast de Grote Salon beschikt het Koetshuis ook over iets kleinere en knusse stallen, een privéterras en een ommuurd patio terras .

Restaurant Hofboerderij

Vlakbij het kasteel ligt de uit 1641 stammende Hofboerderij. Je dineert er onder eeuwenoude balken en prachtige kroonluchters.

  IMG 8053 1