Datum: 13-08-2020 - 16:01
06
sep
'19
 Huisartsenpraktijk Poelpolder feestelijk geopend.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

 Huisartsenpraktijk Poelpolder feestelijk geopend.

Er is de afgelopen anderhalf jaar hard gewerkt om een pand te realiseren waarin verschillende disciplines naast huisartsenpraktijk Poelpolder werkzaam zijn. Eerstelijns zorg zit meer bij elkaar om overleg en samenwerking te verbeteren.  Hiermee wil men de kwaliteit van zorg verbeteren......

Het huisartsenvak bestond 25 jaar geleden uit een huisarts en een assistent. Tegenwoordig wordt in de huisartsenpraktijk extra zorg geleverd door een praktijkondersteuner die zorg overneemt van de geestelijke gezondheidszorg(POH-GGZ), een praktijkondersteuner die patienten met suikerziekte, hart en vaatziekte en longklachten begeleidt, die vroeger onder controle stonden in het ziekenhuis.

Naast samenwerking binnen de praktijk van de verpleegkundigen, praktijkondersteuners, assistenten en huisartsen, werkt huisartsenpraktijk Poelpolder ook samen met psychologen, centrum voor jeugd en gezin, welzijnskompas, diëtist, fysiotherapeut en osteopaat binnen het pand. Daarnaast zijn er op het gezondheidsplein nog andere eerstelijns disciplines gevestigd.

Met de realisatie is er op de Vivaldistraat nu een gezondheidsplein waar bijna alle eerstelijns zorgvoorzieningen beschikbaar zijn: goede zorg, dichtbij.

Heeft u hulp nodig?logo Miranda

Miranda Bakker van Switch your body: “Of je nu overgewicht of ondergewicht hebt. Diabetes of hoge bloeddruk. Vermoeidheid of overgangsklachten. Hoofdpijn of slaap je slecht? Er zijn zoveel situaties waarin ik je kan ondersteunen. En dan niet met het zoveelste (jojo-)dieet, maar door het veranderen van je leefstijl en kijken wat in jouw situatie het beste past. Of wil je deskundig advies over gebruik van voedingssupplementen waarmee je het zelfhelend vermogen van je eigen lichaam activeert? Ik help je graag zodat je weer beter in je vel gaat zitten.”

Morgen verschijnt het artikel: Huisartsen en gemeente Lisse werken samen aan betere en snellere jeugdhulp.