Datum: 09-07-2020 - 15:54

banner 5 juni gemeente 2

08
sep
'19
Outdoor Workshops scouting Lisser Kaninefaten
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Outdoor Workshops scouting Lisser Kaninefaten

Kun je net als Mowgli je weg vinden door de Jungle? Kun je net zoals Shanti koken op houtvuur? Kan jij vuur maken met 1 lucifer? Durf jij tussen de bomen door van de kabelbaan af te roetsjen? Je kunt het allemaal leren en meemaken bij de outdoor workshops van Scoutinggroep de Lisser Kaninefaten......

Op zaterdag 14 september van 10 tot 13 uur kan alle jeugd van 5 tot 11 jaar zich lekker uitleven in het bos tijdens deze gratis open dag. De thema’s van de workshops zijn divers en hebben allemaal het karakter van buiten zijn, natuur en creativiteit. De kinderen kunnen ter plekke kiezen welke workshops ze willen doen. Van te voren inschrijven is dus niet nodig. Tussendoor staat er wat te drinken klaar, ook voor de ouders die we ondertussen graag vertellen wat scouting inhoudt.


De organisatie is in handen van de Scouting Lisser Kaninefaten en in en rondom ons clubhuis vinden de workshops ook plaats. Het clubhuis is te vinden aan de Loosterweg Zuid 4 (kruising Spekkelaan) in Lisse. Dus kom 14 september langs en laat je uitdagen! Voor meer informatie kunt u ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's work outs 2018