Datum: 23-05-2022 - 00:20
04
sep
'19
Honderden ondernemers bijeen in tuin 't Huys Dever.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings

Honderden ondernemers bijeen in tuin 't Huys Dever.

‘Samenkomen, ontmoeten en netwerken' stonden dinsdag 3 september centraal op de nieuw netwerkevent: Business & Bites Bollenstreek. Honderden ondernemers en managers kwamen samen in de tuin van 't Huys Dever. Onder de aanwezigen ook burgemeester Arie van Erk van Hillegom, burgemeester Lies Spruit en wethouder Kees van der Zwet van Lisse.... 

Klaas Slootweg, Wim Kruyt, Dorien Wassenaar, Robert Faas, Angela Kujach en Martijn Claassen zetten zo een variant neer van het netwerkevent 'Zeg ken jij de mosselman'. Deze werd voor het laatst gehouden op dinsdag 5 september 2017 in de tuin van kasteel Keukenhof.( lees hier het artikel). En zoals de titel al doet vermoeden: er werden vooral mosselen gegeten.

De 'bites' waren dit keer veel uitgebreider. Aan de randen was een lange laan opgesteld met allerlei soorten eten, waaronder een lekker broodje hamburger of een broodje zalm van Baaij fresh. Een goede start voor een durk ondernemersleven na de zomervakantie. Even elkaar weer ontmoeten, maar ook proberen nieuwe contacten te leggen.

Mede initiatiefnemer Robert Faas kijkt tevreden terug: " Een waar netwerkfeest in festivalsferen. Heerlijke bites, wijnen en drankjes, mooie aankleding en op de achtergrond sfeervolle loungemuziek. Wij kijken terug op een geslaagde eerste editie. Volgend jaar weer?"