Datum: 09-07-2020 - 18:58

banner 5 juni gemeente 2

06
sep
'19
Ben jij die gemotiveerde, leergierige stagiair?
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Ben jij die gemotiveerde, leergierige stagiair?

11C Ideas staat altijd open voor gemotiveerde mensen die hun talent verder willen ontwikkelen. Ben jij de beste verkoper of content manager? Of ben jij op zoek naar een leerzame stage vol met uitdagingen?
Schroom dan alsjeblieft niet om een open sollicitatie te sturen en ons te overtuigen van jouw kwaliteit....

 

Ben jij op zoek naar een leerzame stage vol met uitdagingen? Per september 2019 zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige Stagiair Marketing & Sales.Kom jij als enthousiaste en leergierige stagiair ons versterken?.

Taken en verantwoordelijkheden

n deze uitdagende stage houd je je bezig met zaken als:

· Organisatie & verkoop van onze promotionele producten: klantenservice, offertes maken, acquisitie plegen en evenementen organiseren;
· Content ontwikkeling (online en offline) zoals nieuwsbrieven, persberichten, blogs, website teksten, social media;
· Naast het brainstormen over de beste aanpak, help je mee in de ontwikkeling en uitvoeren van marketing campagnes en promotionele activiteiten;
· Verschillende sales activiteiten zoals het beoordelen en verwerken van informatieaanvragen;
· Meehelpen en organiseren van events;
· Ondersteuning dagelijkse werkzaamheden, onder andere: In- en outbound telefoon verkeer; e-mail telefoon verkeer; opstellen van offertes; nabellen van boekingscontracten; verzenden van promotiemateriaal aan klanten.

Je werkt actief mee op de afdeling Marketing & Sales. Tevens is er ruimte voor eigen opdrachten vanuit school, hierbij bieden wij dan ook de nodige ondersteuning.

profiel

Je volgt een HBO opleiding (minimaal 2e/3e jaars) in de richting Marketing, Communicatie, Commerciële economie. Je hebt kennis over het vakgebied en kunt accuraat en actief meewerken op de verschillende gebieden. Daarnaast vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken en ben je stressbestendig. Je hebt een proactieve houding. Je kunt zelfstandig werken. Een flexibele houding wordt binnen onze kleine organisatie gewaardeerd. Je bent minimaal 5-6 maanden beschikbaar.

interesse


Ben jij die enthousiaste en leergierige stagiair waar wij naar op zoek zijn? Schroom dan alsjeblieft niet om een sollicitatie te sturen en ons te overtuigen van jouw kwaliteit.

iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.