Datum: 03-07-2020 - 16:11

banner 5 juni gemeente 2

30
aug
'19
Geslaagde zomer bij SKOL
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Geslaagde zomer bij SKOL

De BSO’s (BuitenSchoolse Opvang) zijn op ‘Wereldreis’ geweest deze zomervakantie. Elke week bezochten wij een ander gebied en beleefden spannende activiteiten. Zo gingen we skiën in skicentrum Hillegom, kregen we kickboksles, deden we boerengolf bij de Dierenhoeve en dansten erop los. .....

We kregen gastlessen van het WNF, LEGO workshops van Young Engineers en bezochten diverse speeltuinen in de Bollenstreek.

De sport BSO’s konden zich uitleven met het thema ‘Levende spelen’. Ze kregen een bootcamp, leefden zich uit tijdens het Levend Flipperkast spel, overwonnen het mountainbike parcours en moesten goed mikken tijdens een potje Levend Angry Bird.

De Speelscholen en kinderdagverblijven maakten deze zomer ook een ‘Wereldreis’. Puk ging er op uit met zijn gele luchtballon. Spelen en ontdekken stond centraal. De kinderen maakten stoere leeuwen en kamelen, zochten verkoeling op de warmste dagen en gingen opzoek naar apen.

Wij bij SKOL kijken terug op een geslaagde zomer en bereiden ons voor op de herfstperiode!
Op www.skolkinderopvang.nl kun je alles lezen over de nieuwe thema’s van Puk en de BSO’s voor de komende tijd. Neem gerust een kijkje!