Datum: 09-07-2020 - 15:20

banner 5 juni gemeente 2

09
sep
'19
Dialoog over ‘Samen of alleen’ bij de bibliotheek.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

Dialoog over ‘Samen of alleen’ bij de bibliotheek.

De Bibliotheek Bollenstreek vestiging Lisse houdt op 12 september van 10:00-12:00 uur in samenwerking met Welzijnskompas Hillegom-Lisse een dialoogtafel. Iedereen die mee wil praten over het thema ‘Samen of alleen’ is van harte welkom in de Bibliotheek aan de Koninginneweg 79a......

Bij een dialoogtafel ga je met een groep van vier tot tien personen, onder begeleiding van een gespreksbegeleider, in gesprek over onderwerpen als: elkaar zien, ontmoeten en samen en alleen zijn. Je wisselt ervaringen, dromen en mogelijkheden uit. Het is bijzonder om te zien wat er dan ontstaat. En wie weet roept het wel op tot actie of andere mooie ontmoetingen.

De dialoogtafels vinden plaats in het kader van het Jaar vol Ontmoeting waarin eenzaamheid en ontmoeting centraal staan. Eenzaamheid raakt veel mensen, ook in Lisse en Hillegom. Het komt voor bij mensen van alle leeftijden. Eenzaamheid is echter niet een onderwerp waar makkelijk over gepraat wordt. Door de dialoog met elkaar aan te gaan hopen we dat het taboe rondom eenzaamheid vermindert. Hier maakt Welzijnskompas Lisse-Hillegom, de Biblioteek Bollenstreek én hopelijk zoveel mogelijk anderen, hard voor!

Datum: 12 september
Aanvang:10.00 uur
Locatie: Bibliotheek Lisse, Koninginneweg 79A. 2161 ZB Lisse