Datum: 14-07-2020 - 19:12
22
aug
'19
FOTO'S Klaverjasmiddag.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

FOTO'S Klaverjasmiddag.

De Paraplu hield  in samenwerking met de Ouderenbond KBO op dinsdag 20 augustus een klaverjasdrive. Er werden drie ronden gespeeld met vaste koppels. Er moesten 18 tafels neergezet worden voor de 72 deelnemers.......

De klaverjasmiddag was één van de laatste activiteiten van het zomerprogramma van de Paraplu. Op woensdag 21 volgde er nog een wandeling door tuin en kunstwerken rond kasteel Keukenhof en volgende week is er nog een bezoek aan het ART museum. (inschrijven hiervoor is niet meer mogelijk)

Prijswinnaars.

In totaal vielen 15 koppels in de prijzen. De eerste prijs was voor het koppel Tinus v Beek en Corrie Broekhof. Zij behaalden in de drie rondes 5061 punten. De tweede plaats was voor An Eisenga en riet v. Lierop (4992 punten) en derde eindigden Tinus Berg en Lenie Plomp (4961 punten). Lida Zoet had voor hen weer leuke prijzen geregeld, waaronder: wijn, koffie, planten en waardebonnen.

De leiding was wederom in handen van Ina Hoekstra en Siem Langelaan. Zij werden door Lia v.d. Westen bedankt voor hun inzet.