Datum: 21-02-2020 - 17:34
23
aug
'19
Eerste open dag LangeveldsHof wordt een feestje.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Eerste open dag LangeveldsHof wordt een feestje.

.Zaterdag 24 augustus is er van 14.00 – 16.00 een informatiemiddag voor eventueel geïnteresseerde deelnemers, maar er is meer te doen bij Langeveldshof in Lisse. Op zaterdag 31 augustus vindt namelijk de eerste Open Dag plaats. De Open Dag van Langeveldshof belooft een klein feestje te worden......

Kom ontdekken, kennismaken en ervaren wat het Hof is en doet! De gymzaal van de Oude School (Heereweg 253 in Lisse), en de ruimte eromheen, verandert in een intiem terrein met een programma voor jong en oud. Er is veel te zien, horen en beleven. Vanaf 10 uur tot 16 uur is er muziek, schilderen, beeldhouwen, worden lekkere dingen gemaakt en vertellen we graag waar onze tuin komt. Een unieke kans die je niet mag missen. Je hoeft je voor de Open Dag niet op te geven of aan te melden, je kunt die dag langskomen wanneer je wilt.

Programma open dag: zie foto hieronder.


Interesse als deelnemer van Langeveldshof? Maak een afspraak voor een kennismaking met coördinator Karin Kuiper. Zij helpt u graag verder. Bel 06 4004 1985 of mail Karin via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..