Datum: 07-07-2020 - 14:38

banner 5 juni gemeente 2

15
aug
'19
Bijeenkomst voor geïnteresseerden Langeveldshof.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Bijeenkomst voor geïnteresseerden Langeveldshof.

Oktober 2019 begint Langeveldshof met dagbesteding in de Oude School in het centrum van Lisse (Heereweg 253). De voorbereidingen zijn in volle gang. Er zijn vrijwilligers geworven, er worden programma’s voorbereid en er wordt voor vervoer van deelnemers gezorgd.....

Ondertussen zijn er ook intakegesprekken met mensen die als deelnemer mogelijk interesse hebben in deze nieuwe dagbesteding. Voor mensen die zich aan het oriënteren zijn op dagbesteding, en hun familie of verzorgenden, wordt in de Oude School in Lisse een speciale bijeenkomst georganiseerd op zaterdag 24 augustus van 14.00 tot 16.00. Er is dan vrije inloop, voor deze bijeenkomst hoef je je niet aan te melden.

Coördinator

De middag wordt geleid door Karin Kuiper. Karin coördineert de dagbesteding van Langeveldshof. Zij is de contactpersoon voor de familie, voert de intakegesprekken met deelnemers, stelt samen met hen een plan op en koppelt deelnemers aan vrijwilligers. Karin zal ook aanwezig zijn als Langeveldshof straks gestart is. Op 24 augustus kun je even met haar kennismaken, als je wilt. De contactgegevens van Karin zijn 06 4004 1984 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Vervoer van deelnemers

Voor vervoer van deelnemers, naar Langeveldshof en weer naar huis wordt de samenwerking aangegaan met de Seniorenbus Lisse. Als de Seniorenbus niet geschikt of beschikbaar is en er geen andere oplossingen zijn voor het vervoer dan kan Langeveldshof met de eigen 9-persoons bus deelnemers ophalen en weer thuis brengen. Zo hopen we dat het voor iedereen mogelijk om van een dag op het Hof te genieten.

Open dag 31 augustus

Hou zaterdag 31 augustus tussen 10.00 en 16.00 wat tijd vrij voor de Open Dag van Langeveldshof. De bedoeling is bezoekers aan de Open Dag iets laten beleven van wat deelnemers straks tijdens de dagbesteding gaan doen. Er is dus muziek en beeldende kunst, er wordt lekkers gemaakt en men laat graag zien waar de tuin komt.