Datum: 13-12-2019 - 07:05
10
aug
'19
Verbouwing Nachtegaal vordert gestaag.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Verbouwing Nachtegaal vordert gestaag.

Hotel restaurant De Nachtegaal is bijna klaar voor de toekomst. Het restaurant is flink onder handen genomen: het plafond, de verlichting, de raampartijen, de vloer, een nieuw geluidssysteem en niet te vergeten....de keuken. Ondanks alle verbouwingsactiviteiten bleef De Nachtegaal gewoon open.......

De verbouwing is begin juni gestart. Vrijdag 16 augustus verwacht men klaar te zijn. Op dit moment moet de vloer in de serre nog opgeknapt worden. De serre die met nieuwe openslaande deuren toegang geeft tot het zonnige terras.

Een paradepaardje is de verbouwing van de keuken. Deze is in het geheel opgeschoven, de vloer en leidingen zijn vervangen en er is nieuwe apparatuur geplaatst. Ook is er afscheid genomen van het rood, de huiskleur van De Nachtegaal. Mede eigenaresse Yvonne Heerings zorgde voor de finishing touch met mooie overgordijnen.

Opstelling tafels

Er is een duidelijke grotere vraag naar ronde tafels, waar je met een gezelschap van acht personen aan kan plaatsnemen. De tafels waar twee personen aan kunnen zitten gaan er allemaal uit. Deze worden vervangen door 'viertjes'.

Duurzaam

Rob Kamminga van De Nachtegaal toont vol trots alle veranderingen. Er is weinig onaangeroerd gebleven en er is meteen gedacht aan verduurzaming.  Alle verlichting in het restaurant is vervangen door Led. Kamminga: " Het geeft een flinke besparing, maar eerst moet je flink investeren."

De afgelopen periode is er niet alleen hard gewerkt vóór de schermen, maar ook achter de schermen.(en op de schermen). De website van De Nachtegaal is in een modern(er) jasje gestoken. Ook de komende maanden wordt er nog aan gesleuteld. U kunt meteen een kijkje nemen op de nieuwe site.