Datum: 03-06-2020 - 04:17

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

30
aug
'19
Doe mee met Zwemmaatjes op 2 september.
Geschreven door Welzijnskompas

Doe mee met Zwemmaatjes op 2 september.

Inwoners van Lisse en Hillegom die graag willen zwemmen, maar dit wegens bepaalde beperkingen niet kunnen, krijgen de kans om samen met hun ‘maatje’ te zwemmen in het toegankelijke Sportcentrum De Waterkanten.....

Gezondheidsproblemen of mobiliteitsproblemen kunnen in de weg zitten of er is sprake van een klein sociaal netwerk waardoor een bezoek aan het zwembad niet mogelijk lijkt. Tóch kun je meedoen met Zwemmaatjes! 

Elke eerste maandag van de maand wordt Zwemmaatjes georganiseerd.

Zwemmaatjes is een samenwerking tussen WelzijnsKompas en Sportfondsen Lisse en wordt ondersteund door de Edwin van der Sar Foundation.

Iedereen is 2 september welkom om samen met bijvoorbeeld partner, vriend, buurvrouw, familielid of mantelzorger (je ‘maatje’) op eigen tempo te bewegen in het warme water. Sportcentrum De Waterkanten is erop ingericht dat iedereen zonder problemen kan bewegen in het water; er zijn liften, tilliften, speciale rolstoelen en rollators aanwezig.

Doordat het deelnemersaantal flink is toegenomen, is WelzijnsKompas op zoek naar vrijwillige zwemmaatjes (vrijwilligers die het leuk vinden om eens per maand samen met iemand te bewegen in het water).

Om deel te nemen aan Zwemmaatjes of bij interesse als vrijwilliger kan er contact opgenomen worden met Buurtwerker Dionne Scheepmaker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0252-757100. Aanmelden om deel te nemen kan ook digitaal via de website van Sportfondsen Lisse: www.sportfondsenlisse.nl

Aanvang is 11:45 uur. Meedoen kost slechts € 5,- per duo, inclusief een kopje koffie of thee.

WelzijnsKompas is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 uur en 12:30 uur,
0252-757100. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Dionne Scheepmaker, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.