Datum: 02-07-2020 - 15:15

banner 5 juni gemeente 2

09
aug
'19
Muziek op de zondag met Nico en Pim.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Muziek op de zondag met Nico en Pim.

Op zondag 11 augustus spelen voor u Nico en Pim. Twee muzikanten met een lange professionele muziekcarrière.....

Voor de pauze brengen zij een kleine quiz met ‘RAAD HET LIED’. Ze geven een cryptische omschrijving van een liedje, dat u vervolgens moet raden. Als het lied geraden is zingen we het met z`n allen! Er zijn dan kleine prijsjes te winnen. Na de pauze brengen zij een gevarieerd programma met bekende liedjes.

datum zondag 11 augustus van 14.00 tot 16.00 uur
plaats De Beukenhof, grote zaal
kosten € 2,-- inclusief een kopje koffie of thee

Koersbal familie/vrienden toernooi

Koersbal is een behendigheidssport voor alle leeftijden. Daarom organiseert de Koersbalclub deze donderdag een toernooi waar iedereen aan kan deelnemen met een partner. Die partner kan zijn een kind, kleinkind, buurvrouw of buurman, vriend of vriendin. Het maakt niet uit of u het kunt of niet. Er zijn voldoende ervaren spelers om u wegwijs te maken.
Wie wint? De junior of de senior? Voor het winnende koppel is er een klein prijsje.
Belangstellenden kunnen zich vóór 13.30 uur melden bij de spelleiding. Eventuele verdere informatie bij Lysia Kralt, tel. 412461

datum donderdag 15 augustus van 13.30 tot 16.30 uur
plaats De Beukenhof, grote zaal
kosten € 2,-- inclusief één consumptie.

Klaverjasdrive

De Paraplu organiseert in samenwerking met de Ouderenbond KBO een klaverjasmiddag met mooie prijzen. Er worden drie ronden gespeeld met vaste koppels. Het spelsysteem bestaat uit ‘verplicht gaan’, zodat er niet steeds wordt gepast. De leiding is in handen van Ina Hoekstra en Siem Langelaan.

datum dinsdag 20 augustus om 13.15 uur
plaats De Beukenhof, grote zaal
kosten € 5,-- per koppel, inclusief een kopje koffie of thee
opgave inschrijving tot 18 augustus bij Lia van der Westen, tel. 414927
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Lida Zoet, tel. 410331 (na 17.00 u) e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wandelen

Rond kasteel Keukenhof is het heerlijk wandelen. Dit gebied waar je de grens tussen zand en kleigronden vanaf een "kunstberg" kunt overzien herbergt een aantal kunstobjecten. Enige van deze kunstuitingen stonden bij Rijksgebouwen. Door nieuwe inrichting van het gebied rond Rijksgebouwen moesten beeldhouwwerken een ander onderkomen zoeken. In het parkgebied rond het kasteel hebben diverse verweesde kunstwerken opnieuw een goed onderkomen gevonden. Connaisseur Kees Noordermeer wil met u een wandeling langs deze kunstwerken maken en hij zal zeker ook bij het nieuwste artistieke hoogstandje in het park, het LAM, stilstaan.

datum woensdag 21 augustus van 10.00 tot ongeveer 12.30 uur
plaats Ingang bij Kasteel Keukenhof
kosten deelname is gratis, inclusief een kopje koffie of thee.

LAM; Lisser Art Museum bij Kasteel Keukenhof

We bieden u een bijzondere ervaring in het LAM dat die morgen speciaal voor ons opengaat. In kleine groepjes krijgt u verrassende opdrachten waardoor u met andere ogen naar kunst gaat kijken.
Er zijn verrassende schilderijen, beelden, foto’s en video’s. Allemaal hebben ze iets te maken met eten, drinken of winkelen.
Verzamelen om 10.20 bij het LAM. Bij aanmelden kunt u aangeven of u vervoer nodig hebt.

datum woensdagmorgen 28 augustus van 10.30 - 12.00 uur
plaats LAM Keukenhof 14. 2161 AN Lisse
kosten € 3,--
opgave uiterlijk dinsdag 13 augustus bij Lia van der Westen, tel. 414927 of e-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Marga Smakman, tel. 0615870381 of e-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..