Datum: 02-07-2020 - 14:00

banner 5 juni gemeente 2

08
aug
'19
Topday gaat stoppen: Welkom bij de Kadohoek.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Topday gaat stoppen: Welkom bij de Kadohoek.

Topday, de zaak waar je alles kon kopen voor je trouwdag, feestje, versiering en ballonnen,  is open tot 22 augustus. De gezellige winkel aan de Heereweg met eigenaresse Jaschenka Snaar startte 1 december 2017 als adverteerder bij blik op Lisse.......

Snaar was altijd zeer tevreden over de samenwerking tussen Topday en Blik op Lisse (BOL) en had zeker adverteerder gebleven. Snaar: "Ik vind het jammer van onze samenwerking maar we hebben nu echt voor onszelf gekozen. Het is een mooie tijd geweest maar nu komt er een tijd waarin we veel gaan genieten."

Het hele assortiment is inmiddels verkocht. Suzanne's feestshop uit Noordwijkerhout gaat de ballondecoraties overnemen voor bedrijven waar Topday contacten mee onderhield. Verder gaat een groot deel naar de Kadohoek.
Snaar: "Na dertien jaar houdt Topday op te bestaan. Per 1 oktober 2019 hebben drie van de vier eigenaren de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. We verhuizen aan het einde van het jaar naar het noorden van het land om daar te kunnen genieten van de leuke dingen in het leven.

Dit betekent echter niet dat onze leuke feestversiering en prachtige cadeau-artikelen niet meer in Lisse te koop zullen zijn. De gezelligste cadeauwinkel van de Bollenstreek, “De Kadohoek”, Kanaalstraat 80 B, neemt een deel van de feestversiering en cadeau-artikelen over en zal zo haar toch al enorme en vooral unieke assortiment verder uitbreiden. Deze producten zijn vanaf 1 september verkrijgbaar.
Rest ons al onze klanten te bedanken voor hun klandizie en het in ons gestelde vertrouwen. We hopen dat u, voor zover dat toch al niet het geval was, snel uw weg zult vinden naar “De Kadohoek”.

Snaar zelf zorgde door haar enthousiasme er ook voor dat andere winkeliers in Lisse geïnteresseerd raakten en gingen adverteren bij BOL. Zo bracht zij niet alleen de Kadohoek, maar ook van Stijn in contact met BOL. Snaar tot slot:"Veel succes met je prachtige site en hoop dat je nog meer klanten erbij krijgt."

De redactie van BOL bedankt Jaschenka Snaar voor het vertrouwen en wenst haar en de familie heel veel geluk. Dat er nog maar veel topdays mogen volgen.

Foto's genomen bij presentatie van Topday bij BOL.