Datum: 07-06-2020 - 02:32

banner 5 juni gemeente 2

30
jul
'19
Fotografen BOL genieten van high tea.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Fotografen BOL genieten van high tea.

Blik op Lisse probeert bij zoveel mogelijk activiteiten verslag te doen en vooral foto's te maken. Regelmatig hoor je dan: "Goh, jullie zijn ook overal aanwezig." Dat kan natuurlijk niet, maar we doen ons best. De herkenbaarheid en naamsbekendheid van Blik op Lisse (BOL) is enorm gegroeid.......

De redactie van BOL heeft in de afgelopen twee jaar binnen veel verenigingen contacten gelegd. We krijgen regelmatig foto's en teksten aangeleverd en proberen zelf ook waar mogelijk aanwezig te zijn. In de afgelopen twee jaar is het team van fotografen uitgebreid. Jan Wessels was de eerste fotograaf die een gele jas aantrok. Ondertussen maken ook Fred Bakker, Corry Boxman, Rob Sebel, Monique de Geus en Arja Luijk in opdracht van BOL foto's van evenementen. Dit doen ze allemaal op vrijwillige basis en om hen hiervoor te bedanken werden ze zondag 28 juli uitgenodigd voor een high tea bij landgoed en golfbaan Tespelduyn.

Helaas waren Rob en Monique verhinderd.

Feestelijke High Tea

Tijdens de high tea werden door Annoek diverse soorten Lipton Trendy Tea en verse muntthee onbeperkt aangeboden en gecombineerd met hartige en zoete lekkernijen.

Als eerst kregen we diverse ambachtelijk belegde sandwiches met::gerookte zalm, gerookte kipfilet met truffeldressing en Cloosterkaas met mosterddressing. Vervolgens werd er warm en hartig geserveerd in de vorm van mini-quiches en hartige mini-kroketjes. Daarna ambachtelijke scones met verschillende confituren.

Als afsluiting een etagère met kleine zoete lekkernijen van de dag, chocoladebroodjes en een ambachtelijk appeltaartje.

Meer informatie over high tea   of high wine/beer.