Datum: 02-07-2020 - 14:16

banner 5 juni gemeente 2

05
aug
'19
HDV leden stellen zich voor: Cors van der Putten.
Geschreven door HDV Lisse

HDV leden stellen zich voor: Cors van der Putten.

Ik ben Cors van der Putten en ben 65 jaar oud en getrouwd met Coby. Wij hebben twee dochters genaamd Yvette en Joyce.....

In het dagelijks leven werk ik bij het CBR en ben examinator voor de motor, auto en bromfiets. Dat doe ik in drie verschillende oproepplaatsen te weten Leiden, Haarlem en Rijswijk. In mijn vrije tijd rij ik motor en speel ik golf.

Bij de HDV doe zit ik in het hoofdbestuur en hou ik mij bezig met diverse evenementen gedurende de feestweek waaronder het openingsconcert. Daarbij ben ik de contactpersoon voor het beeld en geluid voor alle evenementen waaronder de korte baan.

Wat is daar ’t mooiste aan?

De feestweek in september heeft onder de bewoners in Lisse een enorm draagvlak. Door een gevarieerd pakket van evenementen is er voor een ieder wat te beleven. Om zo veel mensen in beweging te krijgen blijft een uitdaging. De HDV fungeert hier als een soort facilitair bedrijf om andere organisaties en verenigingen in de gelegenheid te stellen om iets te organiseren. Het is een feest van en voor de bewoners in Lisse en de kick is om dat zo breed en goed mogelijk uit te voeren.