Datum: 11-08-2020 - 14:12
29
jul
'19
Jonge Lissers gezocht.
Geschreven door Gemeente Lisse

Jonge Lissers gezocht.

Beste mede-Lissers, Op 31 augustus 2019 vindt het eerste Nederlandse Democratie Festival plaats. Ik mag een deel van het programma verzorgen om mijn idee te promoten van een 'verjongingspartij': een politieke partij voor jongeren en kinderen van 17 jaar en jonger,.......

zodat zij rechtstreeks vertegenwoordigd worden én zodat ze een eigen politieke platform hebben vanwaar ze ervaring kunnen opdoen met invloed uitoefenen en (collectieve) prioriteiten stellen, maar vooral om elkaar te inspireren met acties!

Ik ben op zoek naar mensen (jong en oud!) die het leuk vinden om mee te helpen op het festival of om te helpen om na het festival de partij op te zetten. Om je aan te melden of voor vragen kun je me bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie

Ingezonden brief van Niekie Doornbosch

 

Eerdere informatie vanuit gemeente Lisse:

Op 30 en 31 augustus aanstaande vindt het eerste democratiefestival plaats in Nederland op het eiland Veur Lent in de Waal bij Nijmegen.Doel van het festival is samen met u de democratie te vieren. ....

•Het festival wordt om 9.30 uur geopend door Anita Witzier en Ajouad El Miloudi.
•Vervolgens kun je tot 17.30 uur deelnemen aan het grote klimaatdebat en het zorgdebat en luisteren naar gastsprekers zoals Alexander Rinnooy Kan, Jacqueline Cramer, Floris Alkemade, Hugo Borst, Daan Rovers, Herman Pleij en Maarten van Rossum.

Voor meer informatie en een uitgebreid programma kijk je op de website..

Aanmelden voor bus Iedereen is van harte uitgenodigd om samen met raadsleden, collegeleden en andere inwoners van Lisse dit bijzondere festival bij te wonen.
De bus vertrekt op 31 augustus om 9.00 uur vanaf het plein voor het gemeentehuis. Daar keren we naar verwachting rond 18.00 uur weer terug. De busreis en deelname aan het festival zijn gratis. Voor de lunch wordt gezorgd. De kosten voor het avondeten zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan tot 26 augustus aanstaande via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Houd er rekening mee dat de bus snel vol zit.