Datum: 13-08-2020 - 15:40
11
jul
'19
Ga je mee naar het democratiefestival?
Geschreven door Gemeente Lisse

Ga je mee naar het democratiefestival?

Op 30 en 31 augustus aanstaande vindt het eerste democratiefestival plaats in Nederland op het eiland Veur Lent in de Waal bij Nijmegen.Doel van het festival is samen met u de democratie te vieren. ....

•Het festival wordt om 9.30 uur geopend door Anita Witzier en Ajouad El Miloudi.
•Vervolgens kun je tot 17.30 uur deelnemen aan het grote klimaatdebat en het zorgdebat en luisteren naar gastsprekers zoals Alexander Rinnooy Kan, Jacqueline Cramer, Floris Alkemade, Hugo Borst, Daan Rovers, Herman Pleij en Maarten van Rossum.

Voor meer informatie en een uitgebreid programma kijk je op de website..

Aanmelden voor bus Iedereen is van harte uitgenodigd om samen met raadsleden, collegeleden en andere inwoners van Lisse dit bijzondere festival bij te wonen.
De bus vertrekt op 31 augustus om 9.00 uur vanaf het plein voor het gemeentehuis. Daar keren we naar verwachting rond 18.00 uur weer terug. De busreis en deelname aan het festival zijn gratis. Voor de lunch wordt gezorgd. De kosten voor het avondeten zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan tot 26 augustus aanstaande via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Houd er rekening mee dat de bus snel vol zit.