Datum: 20-01-2020 - 06:39
09
jul
'19
Sponsoractie baantjes trekken bij de Watervrienden.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Sponsoractie baantjes trekken bij de Watervrienden.

Op Zaterdagochtend 3 juli stonden de enthousiaste deelnemers van de Watervrienden uit Lisse al om 7:00 uur aan de waterkant in zwembad de Waterkanten.  Er werd een sponsor wedstrijd gehouden......

Het doel was zo veel mogelijk baantjes te zwemmen in estafette-teams. Dit om geld in te zamelen voor de zwemvereniging.
En dan ook nog voor een bijzondere activiteit, die elk jaar herhaald wordt. Er vindt al jaren een uitwisseling plaats met een zwemvereniging uit Bingley- Engeland!
Vorig jaar oktober kwamen de zwemmers uit Engeland naar Lisse en dit jaar gaan de Watervrienden naar Engeland. Er worden dan diverse activiteiten ter plekke gepland, inclusief een wedstrijd natuurlijk, en een uitje met de familie waar het kind verblijft.
Op de laatste dag wordt er meestal gezamenlijk ontbeten. Iedereen levert dan een bijdrage in de vorm van wat lekkers. Als afsluiting een swing-avond om nooit te vergeten met alle Engelse vrienden en begeleiding.

Het zwembad kleurde vrolijk door alle ballonnen, ballen en andere attributen die als obstakel in het water dreven. De leden van de Watervrienden zwommen af en aan. Aan de kant werd er druk geturfd.
Halverwege kwamen er gezonde versnaperingen: appel, komkommer en tomaatjes


Er werd een prachtig bedrag van € 1000,00 opgehaald! Op naar Bingley Watervrienden! Een topprestatie!

Willen jullie ook aan al deze gezellige activiteiten deelnemen?

Voor jong en oud zijn er diverse zwemmogelijkheden bij de Watervrienden: behalve het zwem ABC en zwemvaardigheid, is er ook volwassen-zwemles, scoubadoe snorkelen, duiken en natuurlijk het conditie en wedstrijdzwemmen. En wist u dat het sinds kort tegen een klein bedrag mogelijk is om in de les van uw kind zelf lekker baantjes te trekken?
Altijd in een gemoedelijke sfeer met top-coaches en zwemdocenten en veel persoonlijke aandacht! De Master-bondsploeg heeft afgelopen week maar liefst 20 x goud, 11 x zilver en 4 x brons binnengehaald! Klasse Anneke en Frans v. Oorschot, en Sarina Wijnhout!


Meerdere malen per jaar zijn er diverse activiteiten buiten het zwemmen om, om gezellig met elkaar iets anders te doen.
Er komt op korte termijn een gezellige BBQ aan en in september een uitje voor de jeugd; want ipv het gebruikelijke Madness-weekendje gaan ze poldersporten.
Kom gezellig vrienden maken bij de Watervrienden Lisse.